Altijd de juiste ondersteuning op de werkvloer

Officemanager.nl selecteert via detachering de officeprofessional die jouw bedrijf tijdelijk komt versterken. Iemand die weet wat er verwacht wordt en zich makkelijk kan aanpassen. Zo krijgen jouw medewerkers altijd de ondersteuning die ze nodig hebben.

Flexibele contracten

Detachering kan bij ons voor 3, 6 of 9 maanden. Wij regelen de contracten op uitzendbasis en alle arbeidsrechtelijke taken en uitbetaling van het loon. Ben je zo tevreden dat je de officemanager niet meer kwijt wilt? Je mag de medewerker uiteraard van ons overnemen.

Volledig ontzorgde detachering

We zetten de vacature uit (binnen en buiten ons netwerk), screenen cv’s en sollicitaties, checken referenties en voeren gesprekken met kandidaten. De recruiters van Officemanager.nl selecteren de kandidaten die geschikt zijn én bij jouw bedrijf passen, zodat jij alleen hoeft te bepalen of de klik er is.

Detachering op maat voor jouw bedrijf

Om jouw bedrijf en wensen te leren kennen, komen we graag persoonlijk bij jullie langs. Zo kunnen wij de beste match maken tussen jouw bedrijf en een nieuwe (tijdelijke) medewerker. Ook heb je bij ons altijd contact met jouw eigen accountmanager. 

Neem direct contact met ons op voor een persoonlijk voorstel