OFFICEMANAGER

Als officemanager maak jij het verschil op de werkvloer

Jij bent de spin in het web van een bedrijf. Als officemanager zorg je voor verbinding in het team en regel jij allerlei zaken achter de schermen. Door jouw ondersteuning loopt het bedrijf op rolletjes. Officemanager.nl vindt voor jou een uitdagende functie waarin jij al jouw organisatie-kwaliteiten met plezier kunt inzetten. 

Dit ga je doen

Via Officemanager.nl kun jij aan de slag in verschillende functies binnen de kantoorondersteuning. Bijvoorbeeld als directie-assistente. secretaresse, personal assistant of officemanager. 

Dit doen we voor jou

Ben je klaar voor een nieuwe stap? Onze ervaren intercedenten begeleiden jou naar je droombaan! We bemiddelen voor vaste functies, maar ook als freelance officemanagers zijn bij ons welkom. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat jij zoekt en matchen we jou met onze uitdagende vacatures. 

Vast of flexibel

Bij Officemanager.nl bieden wij verschillende soorten functies aan. Je kunt via ons in een vaste functie aan de slag, maar ook tijdelijk via detachering. Werk je liever freelance? Wij bieden ook de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken op projectbasis.

Wie zoeken wij?

Ben jij een echte communicator, ben je organisatorisch sterk en heb je overal een oplossing voor? Dan zijn er een heleboel bedrijven op zoek naar jou! Als officeprofessional stel je je flexibel op, sta je stevig in je schoenen en ben jij een verbinder op de werkvloer. Jij hebt een goede beheersing van Engels en Nederlands en relevante werkervaring in een soortgelijke functie.