Dit kun je verwachten van het sollicitatieproces

Wanneer jij bij Officemanager.nl een leuke vacature hebt gezien, is het tijd om te reageren op deze job! Wanneer jij op de vacature klikt, word je doorgestuurd naar onze vacaturesite van Indeed. Daar kun je je gegevens invullen en als jouw profiel een match is, nemen we contact met je op. 

Kennismaking

Onze recruiters nemen eerst telefonisch contact met je op. In dat gesprek bespreken we onder andere jouw achtergrond, motivatie en de vacature. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit op kantoor voor een persoonlijk gesprek waarin we nog verder ingaan op jouw vaardigheden, ervaring en specifieke wensen die jij hebt. We willen jou echt leren kennen en horen ook graag wat jij verwacht van een baan als officeprofessional. 

Sollicitatie

Als het kennismakingsgesprek goed is verlopen en wij denken dat je geschikt bent voor de functie, stellen we jou voor aan onze opdrachtgever. Jij voert het laatste sollicitatiegesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever. Vanuit Officemanager.nl hebben wij hen al op de hoogte gesteld van jouw kennis, ervaring en vaardigheden, het is dus vooral een gesprek om te bepalen of de 'klik' er is. Ons team helpt jou ook met de voorbereiding van dit gesprek, dus je staat er nooit alleen voor! 

Aan de slag

Was het sollicitatiegesprek een succes? Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Na een succesvolle sollicitatie regelt Officemanager.nl een soepele overgang naar jouw nieuwe werkgever. We adviseren je bij het tekenen van je contract en allerlei andere praktische zaken. Jij kunt aan de slag met je nieuwe baan, en wij zorgen voor de rest.