Ondersteun op alle vlakken als directie secretaresse

Als directiesecretaresse ben jij één met het managementteam. Jij zorgt voor de juiste ondersteuning en bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, collega’s en de directie. 

Dit ga je doen

Jij bent de rechterhand van de directie. Als het eerste aanspreekpunt (zowel intern als extern) handel je telefoon en e-mail af en beheer jij de agenda. Ook organiseer je meetings, notuleer je bij vergaderingen en ben jij verantwoordelijk voor de informatieverzameling en uitwerking van meetings. 

Dit doen we voor jou

Ben je klaar voor een nieuwe stap? Onze ervaren intercedenten begeleiden jou naar je droombaan! We bemiddelen voor vaste functies, maar ook als freelance officemanagers zijn bij ons welkom. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat jij zoekt en matchen we jou met onze uitdagende vacatures.

Wie zoeken wij?

Heb jij oog voor detail? Kun je prioriteiten stellen en ben jij degene naar wie mensen toekomen als er iets geregeld moet worden? Als directiesecretaresse heb jij ervaring met de verschillende belangen binnen een organisatie. Jij hebt uitstekende communicatievaardigheden en kunt vertrouwelijk en zorgvuldig met informatie omgaan.