Werving & Selectie

Is uw organisatie op zoek naar een ervaren officemanager, (directie)secretaresse, managementassistent of personal assistent voor vast dienstverband? Wij verzorgen met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht de gehele werving- en selectieprocedure, waarbij u voor een office-professional kiest die naadloos op uw wensen en eisen aansluit. Deze nieuwe collega treedt daarna direct bij u in dienst op basis van een arbeidsovereenkomst en zorgt dat alles weer op rolletjes verloopt.

Samen in gesprek
Uiteraard komen we graag eerst bij uw organisatie langs voor een kennismaking en uitgebreide toelichting van beide kanten. We horen graag al uw wensen en eisen en zullen ook de nodige vragen stellen om tot een perfecte match te kunnen komen. Hiervoor kijken wij in ons actuele kandidatenbestand en zoeken we ook binnen ons uitgebreide netwerk. Wij voeren altijd intensieve gesprekken met de kandidaten die wij op het oog hebben, wat u uiteindelijk veel tijd scheelt. U krijgt immers alleen die office-professionals voorgesteld die goed bij uw organisatie passen.

Bespaar veel tijd: no cure no pay
Bespaar daarom veel tijd en laat ons het profiel en de vacaturetekst opstellen, de tientallen cv’s en sollicitatiebrieven screenen, de kandidaten nabellen en de referenties checken. Binnen drie weken zullen wij ervaren office-professionals aan u voorstellen die naast de gestelde functie-eisen ook écht bij uw organisatie passen. Wij hanteren bovendien een vaste wervingfee op basis van no cure no pay. De fee wordt berekend over het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Onze voorwaarde bij no cure no pay is dat u Officemanager.nl exclusief de opdracht gunt.

 

De voordelen via Officemanager.nl

  • Persoonlijk: wij onderhouden altijd direct contact met u én de kandidaat

  • Tijdbesparend: wij nemen u al het werk uit handen

  • Kwaliteit verzekerd: grondige wervingsprocedure

  • Snelheid: binnen drie weken ervaren kandidaten op gesprek

  • Betaalbaar: vaste wervingsfee op basis van no cure no pay

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief