Detachering

Is uw organisatie op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een ervaren officemanager, (directie)secretaresse, managementassistent of personal assistent? Wij verzorgen met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht de zoektocht naar de juiste office-professional die voor een bepaalde periode voor uw team of organisatie aan de slag gaat. U kunt dus snel en flexibel een tijdelijke collega verwelkomen – zonder opzegtermijn en zonder minimale contractduur. Uiteraard bestaat de mogelijkheid de office-professional daarna alsnog een vast dienstverband aan te bieden.

Samen in gesprek
Om te achterhalen wat uw wensen en eisen zijn, komen we graag persoonlijk bij uw organisatie langs. We kunnen dan gelijk de sfeer proeven en de nodige vragen stellen om tot een uitstekende match te kunnen komen. Daarna gaan wij op zoek op basis van een uitgezette vacature; zowel binnen ons actuele kandidatenbestand als in ons uitgebreide netwerk. Vervolgens voeren we intensieve gesprekken met de kandidaten die wij op het oog hebben; een werkwijze die u uiteindelijk veel tijd scheelt. U krijgt immers alleen die kandidaten voorgesteld die in onze ogen goed bij uw organisatie passen, waarna u alleen nog hoeft te bepalen of de klik er inderdaad is.

Bespaar veel tijd: no cure no pay
Wij stellen met plezier het profiel en de vacaturetekst voor u op, waarna wij de vacature uitzetten en binnen ons netwerk op zoek gaan. We screenen de tientallen cv’s en sollicitatiebrieven, bellen de interessante kandidaten na en checken de opgegeven referenties. Binnen drie weken zullen wij ervaren office-professionals aan u voorstellen die naast de gestelde functie-eisen ook écht bij uw organisatie passen. De contractadministratie, verloning en facturatie hebben wij ondergebracht bij een gerenommeerd ABU aangesloten payrollbedrijf dat beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening. Hierdoor bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat u zakendoet met een betrouwbare zakenpartner. Informeer naar onze detacheringstarieven.

De voordelen via Officemanager.nl

  • Snelheid: binnen drie weken een ervaren office-professional in huis

  • Volop flexibiliteit: geen opzegtermijn en geen minimale contractduur

  • Minder risico: geen uitbreiding van de eigen payroll

  • Zekerheid: voldoen mensen niet, dan heeft u binnen drie weken een nieuwe kandidaat

  • Toekomstgericht: na 1.040 gewerkte uren is in vaste dienst nemen mogelijk

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief