Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid, transparantie en persoonlijk contact:

Online solliciteren
Je kunt reageren op een van onze openstaande vacatures of een open sollicitatie insturen. Nadat je jezelf online hebt ingeschreven, ontvang je direct een bevestiging per e-mail.

Telefonisch interview
Heb je gesolliciteerd op een openstaande vacature? Dan berichten we je uiterlijk twee werkdagen na je online sollicitatie over het vervolg. Als jouw cv en motivatiebrief aanspreken en aansluiten op het profiel, plant een van onze recruiters een afspraak met je in voor een telefonisch interview. Hierin bespreken we dan jouw achtergrond en de vacature. Ook vragen we je twee referenties aan ons door te geven.

Kennismakingsgesprek
Als het telefonisch interview en de referentiecheck goed zijn verlopen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op locatie. De recruiter neemt de vacature dan verder met je door en gaat ook dieper in op jouw kennis, competenties, motivatie en specifieke wensen. Omdat wij ook altijd persoonlijk in gesprek gaan met opdrachtgevers weten wij vrij snel of wij een match zien. Na dit gesprek laten we je daarom weten of we je voor gaan stellen bij de opdrachtgever of wat de eventuele verdere selectieprocedure is.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek bij de opdrachtgever is het vooral van belang dat er een ‘klik’ is tussen jou en je toekomstige werkgever. Van Officemanager.nl mag je verwachten dat wij de opdrachtgever op de hoogte hebben gebracht van jouw kennis en ervaring. Daarnaast begeleiden we je voor en tijdens dit gesprek.

Aan de slag!
Zien de opdrachtgever en jij het zitten, dan dragen wij zorg voor je arbeidsovereenkomst. Ook regelen wij de uitbetaling van je salaris en andere praktische zorgen. Rest ons niets anders dan je te feliciteren met je nieuwe baan of opdracht!

 

Open sollicitatie

Zie je geen specifieke vacature die aansluit op jouw kennis en ervaring of ben je een freelancer? Stuur jouw gegevens dan toe via onze open sollicitatie om zo in contact te komen met een van onze recruiters. Binnen twee werkdagen ontvang je bericht over de vervolgprocedure. 

Reageren

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief