Referenties kandidaten

Linda

Met een fijne en persoonlijke benadering, heb ik de stap kunnen maken naar een hele andere branche. Met de kansen en adviezen van officemanager.nl heb ik mijn carrière naar een hoger plan kunnen tillen en heb ik het gevoel nu helemaal op mijn plek te zitten!

Nathalie

Het werken met Officemanager.nl is een meer dan geweldige ervaring! Met hun jarenlange ervaring weten zij de juiste match te maken en doen zij dit met een grote mate van professionaliteit. Officemanager.nl gaat de ''extra mile'', zij zijn altijd bereikbaar en geven om hun kandidaten. De beste begeleiding kan je dan ook vinden bij officemanager.nl, waar zowel de kandidaten als de bedrijven zich ''thuis voelen'' en weten dat zij verzekerd zijn van de beste begeleiding.

Monique

Na een zeer prettig intakegesprek waarbij echt goed geluisterd werd naar wat ik wilde, had ik direct een goed gevoel bij Officemanager.nl.

Ik ben door Officemanager.nl benaderd voor een tijdelijke functie. Iets waar ik voorheen helemaal niet aan had gedacht. Tijdens de sollicitatiegesprekken bij het desbetreffende bedrijf bleek dat ik zo'n klik met dit bedrijf had, dat ik er voor ben gegaan. Officemanager.nl heeft voor mij echt een perfecte match gemaakt!

 

 

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief