Missie & Visie

De missie van Officemanager.nl is kort samen te vatten: ervaren en enthousiaste office-professionals bemiddelen bij gedreven opdrachtgevers die de juiste werkplek bieden. Daarbij hebben wij een duidelijke visie opgedaan op basis van jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. Alleen op basis van deze vier pijlers kan een succesvolle match ontstaan.

1. Persoonlijk contact is de basis
Zonder persoonlijk contact, zonder empathie kan geen enkele bemiddeling succesvol tot stand komen. Uit jarenlange ervaring blijkt hoe belangrijk het is om uitgebreid stil te staan bij de gevoelens, houding en motivatie van kandidaten én opdrachtgevers. Een cv geeft een goede indruk, maar de eerste blik en eerste handdruk zeggen vele malen meer.

2. Transparantie: what you see is what you get
We hebben een open houding en zijn toegankelijk voor iedereen. Alleen door transparant te zijn, kom je werkelijk tot de kern en weet je of sprake is van een echte match. Deze openheid vragen wij ook van onze kandidaten. We vinden het bijzonder belangrijk dat er geen verborgen agenda is, maar dat iedereen exact weet waar hij aan toe is. Ook als dat gaat om tarieven.

3. Hoog kwaliteitsniveau
We vinden het van primair belang dat iedereen hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het eigen werk. Dat taken zorgvuldig worden uitgevoerd en er oog is voor detail. Wijzelf gaan ook zo te werk. We keren continu de blik naar binnen om scherp te blijven; nu en in de toekomst. Fouten maakt iedereen bij tijd en wijle, belangrijker is dat we ervan leren om herhaling in de toekomst te voorkomen.

4. Een gezonde mate van overtuigingskracht
Soms lijkt een cv in de basis interessant, maar komt het verborgen talent pas echt naar voren tijdens een gesprek. Door een bepaald gevoel. Of door een zin die ons raakte. Inzichten en standpunten op een energieke manier overbrengen aan de opdrachtgever, vraagt om een gezonde mate van overtuigingskracht. Een eigenschap die we ook van onze office-professionals vragen om de organisatie op een hoger plan te tillen.

Kerncompetenties van Officemanager.nl

  • Persoonlijk: persoonlijk contact is de basis
  • Transparant: open houding en toegankelijk voor iedereen
  • Zorgvuldigheid: aandacht hebben voor details
  • Enthousiasme: op een energieke manier standpunten met enthousiasme overbrengen

 

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief